Objavljen Natječaj za provedbu podmjere 8.6. »Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda« – operacije 8.6.1., 8.6.2. i 8.6.3.

108

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za provedbu podmjere 8.6. »Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020.

Poziv je raspisan za operacije: 8.6.1. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima«; 8.6.2. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva« i 8.6.3. „Marketing drvnih i nedrvnih šumskih proizvoda“

Sredstva za provedbu navedenih operacija osigurava Europski poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok je nadležno tijelo za provedbu Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede.

Više informacija o objavljenim pozivima možete pogledati na stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova na sljedećim poveznicama:
Operacija 8.6.1. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima« 
Operacija 8.6.2. »Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme u predindustrijskoj preradi drva«
Operacija 8.6.3. „Marketing drvnih i nedrvnih šumskih proizvoda“ .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here