Obrtnici za kupnju respiratora donirali 50 tisuća kuna sisačkoj Općoj bolnici

647
Arhiva Radio Banovine

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije zajedno sa svoja četiri Udruženja – Sisak, Kutina, Novska i Petrinja-Glina-Topusko, donirat će Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” Sisak iznos od 50.000 kuna, kojim će osigurati kupnju još jednog vrijednog uređaja koji će pomoći ozdravljenju oboljelih sugrađana.

Priopćenje Obrtničke komore prenosimo u cijelosti:

Koronavirus nažalost nije zaobišao ni Sisačko-moslavačku županiju. Ugrozio je zdravlje građana, ali uništava i obrtništvo, još jedini preostali vitalni dio gospodarstva.

Unatoč svim problemima u kojima su se obrtnici zatekli, promptno smo reagirali na molbu sisačke bolnice „ Dr. Ivo Pedišić“ za kupnju respiratora.

Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije zajedno sa svoja četiri Udruženja, Sisak, Kutina, Novska i Petrinja-Glina-Topusko, donirat će bolnici iznos od 50.000 kuna, kojim će osigurati kupnju još jednog vrijednog uređaja koji će pomoći ozdravljenju oboljelih sugrađana.

Kao i mnogo puta do sada, bez obzira na nemogućnost rada velike većine njih, obrtnici su spremni pomoći, doprinoseći kvalitetnijem životu svoje zajednice. Zajedničkim snagama prijeći će i preko ovih nedaća i vratiti se još jači, za svoje gradove i svoju županiju, stoji u priopćenju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime