Od ponedjeljka se otvara Gradska Tržnica Petrinja

Mesnica će početi s radom već danas, 28. ožujka 2020.

3733

Stožer civilne zaštite RH izdao je 27. ožujka uputu o obvezi osiguranja uvjeta za izniman rad određenih tržnica uz strogo poštivanje mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dodatnih mjera koje će biti propisane odlukom.

U skladu s uputom te uz pridržavanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Gradska tržnica Petrinja započet će s radom u ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine, kako bismo do tada osigurali sve uvjete propisane navedenom uputom. Mesnica će početi s radom već danas, 28. ožujka 2020., izvijestili su iz grada Petrinje.

VEZANE VIJESTI
POTPISAN UGOVOR ZA OPREMANJE EKOLOŠKOG CENTRA – VRATA ZRINSKE GORE

Na tržnici će za rad biti otvoren samo zatvoreni dio tržnice te kiosci na otvorenom dijelu, gdje će se moći kupiti proizvodi samo iz asortimana koji se inače prodaje na ovom dijelu tržnice (tjestenina, jaja, mliječni proizvodi). Prilikom dolaska na tržnicu strogo se treba pridržavati uputa koje je ranije izdao Stožer civilne zaštite RH o držanju razmaka, broju ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru, dezinfekciji ruku prilikom ulaska u tržnicu. Provođenje navedenih mjera osigurat će redari na tržnici.

VEZANE VIJESTI
Nikola Furlan: Nisam otišao u rat za medalje, već da se vratim kući!

“Napominjemo da je ovo uputa Stožera civilne zaštite RH te da će konačna Odluka s detaljnim uputama biti donesena naknadno te ćemo vas o svim eventualnim promjenama pravodobno obavijestiti”, poručuju iz Grada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here