Odigrana revijalna utakmica Gromova i Tigrova

Na Gradskom stadionu u Petrinji odigrana prijateljska nogometna utakmica između Gromova i Tigrova

588

Povodom obilježavanja 12. godišnjice ustrojavanja 2. Mehanizirane bojne „Gromovi“, na Gradskom stadionu u Petrinji odigrana je revijalna nogometna utakmica između Gromova i Tigrova uz suđenje međunarodnih sudaca: Brune Marića i Ivana Bebeka te ekipe iz sudačke organizacije Hrvatskog nogometnog saveza. Kako je rekao satnik Kristijan Horvat, sport je bitna stavka u vojničkom životu: “Dobar vojnik i dobar sportaš imaju puno dodirnih točaka. Nisam još sreo dobrog sportaša da je loš vojnik. Zadovoljan sam jako organizacijom. Nadam se da ovo nije zadnji put.”

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Na parkiralištu kod groblja provaljeno u automobil

Nažalost, vremena za sportske aktivnosti nema previše zbog brojnih zadaća, rekao je Horvat, i zahvalio vrhunskim hrvatskim sucima koji su se odazvali pozivu. A njih je bilo čak šestorica, među njima i Bruno Marić iz Daruvara, koji je pojasnio kako je došlo do ove suradnje: “Satnik Kristijan Horvat, moj veliki prijatelj, došao mi je s idejom da sudim na ovakvoj utakmici. Budući poznajem ekipu sudaca, došao sam na ideju da ih okupim ovdje i odazvali su se doslovno u pola minute.”

VEZANE VIJESTI
Usvojen Proračun Grada Petrinje za 2020. godinu

Bez obzira na revijalni karakter, suđenju se pristupilo profesionalno i ozbiljno, potvrdio je Ivan Bebek: “Svaka utakmica ima svoj tijek i natjecanje je između dvije momčadi koje su u tom trenutku najvažnije na svijetu. Svaku utakmicu treba doživljavati kao najvažniju. Zahvaljujem se Hrvatskoj vojsci i kada mene budu trebali za bilo kakvu akciju, bit ću počašćen da budem pozvan.”

I iako je rezultat bio najmanje važan, spomenimo na kraju da su Gromovi pobijedili rezultatom 5:1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here