Održan radni sastanak o energetskom sustavu Lječilišta Topusko i optimizaciji korištenja geotermalne vode

496

Analiza energetskog sustava Lječilišta Topusko i optimizacija korištenja geotermalne vode” bila je tema današnjeg radnog sastanka u Lječilištu Topusko.

Riječ je o studijskoj analizi postojećeg energetskog sustava Lječilišta Topusko, starog oko 70 godina. Na njegovom unaprijeđenju radi tim stručnjaka i profesora s Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba, uz podršku Agencije za posredovanje nekretninama i Sisačko-moslavačke županije.

Izvođenje terenske analize energetskog sustava Lječilišta Topusko i optimizacija korištenja geotermalne vode bili su i povod današnjeg radnog sastanka u Topuskom, a njegovim sudionicima obratio se ravnatelj Lječilišta Domagoj Mosler. 

VEZANE VIJESTI
Međunarodni dan fizikalne terapije u Lječilištu Topusko

Tea Žakula, voditeljica je Laboratorija za energetsku učinkovitost Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba i koordinatorica tima za izvođenje analize energetske učinkovitosti Lječilišta. 

Izvođenje analize na terenu omogućila je Agencija za posredovanje nekretninama uloživši nešto manje od 200. 000 kuna. Zašto su se uključili, objašnjava Tomislav Veliki, pomoćnik direktora APN-a. 

Današnjem radnom sastanku na temu „Analiza energetskog sustava Lječilišta Topusko i optimizacija korištenja geotermalne vode“ nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je iznimno zadovoljan napretkom poslovanja Lječilišta u posljednjih godinu dana. Napravili smo određene uštede, a sada je vrijeme za korak dalje, kaže župan i nastavlja… 

VEZANE VIJESTI
83 nova stipendista Sisačke biskupije

DSC_0006

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here