Okupacija u 67 slika

Osnovnoškolci iz Pokupskog posjetili radni pogon Radio Banovine

1131

Učenici od predškole do 4. razreda OŠ Pokupsko u sklopu izleta po Banovini navratili su i do sjedišta Radio Banovine u Slatini Pokupskoj. Vidno oduševljeni, u društvu svojih učiteljica, prvo su prepoznali radijsku voditeljicu Jasnu Štajcar koju su bez predaha ispitivali o proizvdnji programa. Učiteljica 1. razreda Jasminka Podlejan otkrila nam je detalje ovog izleta: “Trenutno nas ovdje ima 67, ali u našoj školi ih je sve manje i manje. U ovom malom, ali efikasnom smo bili brojčani, što je bilo lijepo vidjeti. Klinci su u samom startu bili oduševljeni ovom ideju. Znamo da većina naše djece sluša Radio Banovinu. Sam studio su drugačije zamišljali i vidim po njihovoj reakciji da su oduševljeni voditeljicom Jasnom i vjerujem da će im ovo iskustvo ostati u lijepom sjećanju.”

VEZANE VIJESTI
Djed Božićnjak posjetio Mošćenicu


Djeca kao djeca, znatiželjna po svakom pitanju promatrali su i ispitali svaki detalj. Laura Kaurić pohađa 4. razred i nije se sramila reći što je se dojmilo: “Vidjela sam kako se radi, kako se puštaju pjesme. Sviđa mi se jako i nadam se da ću ja biti voditeljica.”

Miroslav Škrinjarić polaznik je trećeg razreda i zadovoljan je učiteljicama, ali i onime što je vidio na izletu: “Super mi je tu i svašta sam vidio. Vidio sam voditeljicu i slikao sam se. Super su kamere i malo bih bio tv voditelj.”
Kratko i slatko. A među njima je možda buduća zvijezda našeg programa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here