OPET PROLONGIRANI RADOVI Most zatvoren do kraja veljače?

643

Iz Hrvatskih cesta priopćili su kako je donesena odluka o privremenom zatvaranju dijela državne ceste D31, dionica 2; Pokupsko-Glina, točnije mosta preko potoka Golinja u naselju Donje Taborište, a koja će biti na snazi do kraja veljače.

Most preko potoka Golinja zatvoren je za sav promet, uključujući i pješake, od listopada prošle godine i to radi rekonstrukcije koja je trebala završiti koncem godine. Iz Hrvatskih cesta najavili su kako će most ipak biti zatvoren do 29. veljače 2020. godine.

VEZANE VIJESTI
Za sav promet i pješake zatvara se most Golinja

Promet će se odvijati obilazno županijskom cestom Slatina Pokupska – Zaloj – Gračanica Šišinečka – Stankovac – Mala Solina – Hađer – Prekopa – Grad Glina.

Apsurd?

Podsjetimo, prvotno je rečeno kako će radovi na rekonstrukciji mosta preko Golinje završiti do kraja prosinca 2019. godine, pa su prolongirani do 31. siječnja i sada su ipak najavljeni za 29. veljače. Mještani negoduju, ali ne preostaje im ništa osim čekati, pitanje je samo – do kada?

VEZANE VIJESTI
Radovi na mostu Golinja u tijeku, obustava prometa za sve

1 COMMENT

  1. Banda – onaj tko izvodi posao i onaj tko mu ga je dao. Ne odgovaraju nikome i nema nikakvih kazni. Zbog takvih i jesmo banana država.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here