OTKRIVEN Mladić (25) krao bicikle po Petrinji i Sisku

387

Zbog sumnje u četiri teške krađe provaljivanjem, tri počinjene u Sisku i jednu u Petrinji, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom.

Njega se sumnjiči da je 11. prosinca u Petrinji, ulica Sajmište, u stambenoj zgradi provalio u spremište i ukrao bicikl 29-godišnje vlasnice. Bicikl je pronađen i vraćen vlasnici. Također je utvrđeno da je dva dana prije toga, 9. prosinca u jutarnjim satima, provalio u obrazovnu ustanovu u Ulici Ljudevita Posavskog u Sisku, iz koje nije ništa ukrao.

U razdoblju od 13. do 16. prosinca u Matoševoj ulici u Sisku je provalio u podrum i iz prostorije podrumske ostave 59-godišnjeg vlasnika ukrao bicikl, čiju vrijednost vlasnik procjenjuje na oko 2500 kuna. U Ulici Ivana Mažuranića u Sisku je u noći s petka na subotu, 15./16. prosinca, također provalio u podrum stambene zgrade i ukrao bicikl, oštetivši 18-godišnjakinju za oko 2000 kuna. Kriminalističkim istraživanjem ukradeni bicikl je pronađen i vraćen vlasnici, a osumnjičeni je za ove četiri teške krađe kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here