Pazite na svoju imovinu – Siščani sve češće meta provalnika

264

Na području Siska policijska uprava Sisačko-moslavačka zabilježila je sedam kaznenih djela te po jedno na području Kutine i Petrinje. Počinjene su tri krađe te po dvije prijetnje, oštećenja tuđe stvari i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Zabilježeno je šest narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno osam počinitelja.

U petak, 14. lipnja u mjestu Staro Pračno, prilikom obrađivanja zemlje došlo je do požara traktora kojim je upravljao 27-godišnji muškarac, za koji je bila pridodana sijačica. Požar su ugasili vatrogasci JVP Sisak, a obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. Procjenjena materijalna šteta iznosi oko 780.000 kuna.

U razdoblju od 13. do 15. lipnja nepoznati je počinitelj u Sisku, u Galdovačkoj ulici iskoristio nepažnju vlasnice i iz obiteljske kuće ukrao novac, osobne dokumente i bankovne kartice 77-godišnjakinje. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U noći sa petak na subotu, 14./15. lipnja u noćnim satima iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Ive Rukavine Siđe u Sisku, nepoznati je počinitelj ukrao bicikl, čiju vrijednost 37-godišnja vlasnica procjenjuje na oko 2000 kuna. Zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U Sunji je muškarac izorao topničku granatu koju je na mjestu pronalaska uništio policijski službenik protueksplozijske zaštite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here