Petrinja u akciji protiv ambrozije!

361
ambrozija -2016
U utorak, 28. lipnja 2016. godine od 9 do 12 sati u Petrinjskoj kući zdravlja održat će se ekološko – zdravstvena akcija „Manje ambrozije, više zdravlja“.
ambrozija -2016
ambrozija -2016
Akcija će se održati pod pokroviteljstvom Darinka Dumbovića, gradonačelnika Grada Petrinje, a cilj je upozoriti na brzo širenje ambrozije i njezin štetni utjecaj na zdravlje ljudi. Tijekom akcije zainteresirani građani moći će obaviti besplatna mjerenja krvnog tlaka, šećera i masnoća u krv te spirometriju. Također, imat će priliku posavjetovati se o štetnosti ambrozije, njezinom utjecaju na zdravlje te kako prevenirati i liječiti alergije.

U isto vrijeme će se na Gradskoj tržnici u Petrinji provoditi akcija obilježavanja područja s ambrozijom. Akciju provodi Grad Petrinja pod pokroviteljstvom gradonačelnika Darinka Dumbovića i nastavak dosadašnjih akcija kojima je za cilj prikupiti podatke od građana kako bi se što lakše locirala područja obrasla ambrozijom. Ovom prigodom bit će predstavljena i aplikacija putem koje građani mogu prijaviti mjesta na kojima raste ambrozija.

VEZANE VIJESTI
MALIŠANI DJEČJEG VRTIĆA „PETRINJČICA“ OBLIKOVALI GLINU NA RADIONICI KOD VALENTINA VALENTA

ambrozija petrinja3

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here