PETRINJA Asfalt stigao i do Reljkovićeve ulice

Izvedena je nova kanalizacija i vodovod, a sada je asfaltirano prvih 200 metara, oko tisuću četvornih metara

59

U sklopu radova na Aglomeraciji, nastavljeno je asfaltiranje petrinjskih ulica, a na red je ovaj put došla Reljkovićeva ulica.

Miodrag Čavić, direktor petrinjske Privrede rekao je kako su radovi ovdje počeli prije četiri godine.

„Izvedena je nova kanalizacija i vodovodni cjevovod, a sada je asfaltirano prvih 200 metara, oko tisuću četvornih metara. Nastavlja se dalje oko 300 metara do ipsilona s ulicom Mile Wood“, kazao je Čavić te najavio da kreće i asfaltiranje u Gajevoj ulici.

Radove u Reljkovićevoj ulici obišao je gradonačelnik Darinko Dumbović koji je ustvrdio da ga se često proziva zbog asfaltiranja cesta, no kako je ono što sada vidi zadovoljavajuće.

VEZANE VIJESTI
Ususret Uskrsu potrebitim građanima podijeljeni prigodni paketi

„Reljkovićeva je bila i ostala tema. Dio smo već riješili dio prije. Imali smo tešku pripremu i zahtjevnost vodovodnog protoka te puno toga drugoga što je valjalo riješiti. To je bilo zapušteno više od 100 godina. Stalno ću ponavljati da je Petrinja bila starac i to 100 i nešto godina star kad je u pitanju vodovodna mreža. Kad smo je taknuli, ni sami nismo znali niti mi, niti građevinari koliko je to složena problematika. Tu nema mjesta opravdanja. No što se tiče financijskog i terminskog dijela, bit ću sjena svaki dan na svakom gradilištu kako bi se napravili novi pomaci“, rekao je Dumbović.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Iskoristio nepažnju vlasnika i iz kuće mu ukrao novac

Apelirao na strpljivost napomenuvši kako je nositelj ovog ogromnog posla osigurao 60 i nešto tisuća četvornih metara asfalta te kako će asfalt doći svuda gdje je bio i prije. „On ide tamo gdje je bio u istoj širini i dužini, radi se onoliko koliko je bilo, radimo samo više, nikako manje“, zaključio je Dumbović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here