Petrinja domaćin prvom Coca Cola Cupu u nastavku sezone

Riječ je o najvećem malonogometnom turniru u Europi, koji godišnje samo u Hrvatskoj okuplja više od 37 tisuća natjecatelja

51
Sportske igre mladih

Domaćin prvog Coca Cola Cup turnira u nastavku sezone u sklopu Sportskih igara mladih koja je počela u siječnju, a prekinuta zbog pandemije koronavirusa, bio je nogometni klub Mladost iz Petrinje, objavljeno je na stranici Sportskih igara mladih.

Sportske igre mladih

Petrinjci su tako ugostili najbolje mlade nogometaše, a turnir je organiziran sukladno smjernicama HZJZ za organizaciju sportskih aktivnosti na otvorenom.

Sportske igre mladih

Sudionike turnira je u ime organizatora pozdravila Tihana Butorac, direktorica marketinga Sportskih igara mladih, a u ime domaćina Davor Ivić član Izvršnog odbora HNS-a, predsjednik Nogometnog saveza Sisačko – moslavačke županije i direktor NK Mladost.

VEZANE VIJESTI
Gradonačelnik organizirao prijem petrinjskih srednjoškolaca - aktivista 'Prosvjeda za klimu'

„Zahvaljujem se organizatoru što je učinio čast našem klubu i našem gradu da Sportske igre kako kažu – budimo odgovorni, poštujmo medicinske i zdravstvene mjere da se nikome ništa ne dogodi. Svima želim puno uspjeha na završnicu Plazma Sportskih igara mladih u Splitu, a nadam se i da će jedna naša momčad sudjelovati tamo.“

Sportske igre mladih

U ime Grada Petrinje, sudionike turnira je pozdravio Nenad Radošević, predsjednik petrinjskog Gradskog vijeća.

„Posebno pozdravljam mlade nogometaše koji će se danas natjecati i nadamo se netko od njih doći na završnicu u Split. Jako je lijepo kada nakon ovih mjera uzrokovanih koronavirusom vidimo da se ponovo događa jedna nada, da se život vraća u normalu, a sport tu prednjači. Ponosan sam i na to što je Grad Petrinja i Nogometni klub Mladost domaćin ovih događaja jer i ovime postajemo prvi. Nadam se da ćemo biti jako dobar primjer. Svima sretno dalje u natjecanju, želim vam svako dobro i puno uspjeha i imate podršku Grada Petrinje.“

Sportske igre mladih

Inače, riječ je o najvećem malonogometnom turniru u Europi, koji godišnje samo u Hrvatskoj okuplja više od 37 tisuća natjecatelja.

VEZANE VIJESTI
Prijateljska utakmica Dinama 2 i petrinjske Mladosti loše završila za domaćine

Natjecanja u sklopu Igara nastavit će se ovaj tjedan diljem Hrvatske dok će svečano otvaranje Igara održati 12. lipnja u Prelogu.

Sportske igre mladih

Rezultati Coca Cola Cupa u Petrinji:

 

– 2005. –

 

PULENI PETRINJSKI – 10 APOSTOLA 1:2

 

– 2002. –

 

– pretkolo: DIJAMANTI – PETRINJČICA 0:3

 

– poluzavršnica –

 

PANJEVI – CB POCH GLINA 3:1

 

KRALJ 100% – PETRINJČICA 2:1

 

za 1. mjesto: PANJEVI – KRALJ 100% 1:3

VEZANE VIJESTI
I petrinjska Gradska tržnica sada ima mljekomat

 

Na županijsko natjecanje plasirali su se: 10 APOSTOLA (2002.) i KRALJ 100% (2005.)

Sportske igre mladih

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here