PETRINJA Donacija obrtnika Istarske županije

Akcija je trajala od 3. svibnja do 31. svibnja

159
Foto: Facebook Lions club Pula

Dostavom prikupljenih donacija Udruženju obrtnika Petrinja, u utorak je završena humanitarna akcija Obrtničke komore Istarske županije i istarskih udruženja obrtnika „Istra – istarski obrtnici za stradale u potresu“ u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Akcija je trajala od 3. svibnja do 31. svibnja 2021. godine i u nju su se uključili brojni članovi Komore.

Foto: Facebook Lions club Pula

Donacija, prehrambene i higijenske potrepštine u vrijednosti od oko 60.000 kuna dostavljena je Udruženju obrtnika Petrinja, koji će proizvode podijeliti  korisnicima u kontejnerskim naseljima u Petrinji i Glini.

Akciji se priključio i Lions klub Pula, koji je donirao dječju odjeću.

U ime Komore, donaciju su predali potpredsjednici Karmen Gašparini i Andi Vitasović, članovi Upravnog odbora Livio Janko i Dean Matić i tajnik Eros Sorić, a u ime Lions kluba Pula predsjednica Branka Orlić.

Foto: Facebook Lions club Pula

„Na ovaj način, još jednom je iskazana jedna od najvažnijih obrtničkih kvaliteta – solidarnost. Obrtnička komora Istarske županije na ovaj je način po drugi put dostavila pomoć (nakon akcije u siječnju) koja je i dalje potrebna, s obzirom da se posljedice potresa tek počinju otklanjati.“, poručili su iz Obrtničke komore Istarske županije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime