PETRINJA Dvorana na Pigiku dana Gradu na besplatno korištenje do kraja godine

Potpisan je ugovor na rok od šest mjeseci

250

U dvorani za sastanke Gradske uprave Grada Petrinje u petak, 2. lipnja potpisan je ugovor kojim Sportska udruga Pigik Gradu Petrinji do kraja godine besplatno daje na korištenje dvoranu na Pigiku.

Riječ je o dodatku Ugovoru koji je sklopljen prije šest mjeseci kao donacija građanima Petrinje i Gimnastičkom klubu Petrinja, podsjetila je gradonačelnica Magdalena Komes:

“Zaista je bila velika potreba da nađemo prostor, nakon što su naši gimnastičari dobili donaciju od HOO. Zahvaljujemo gospodinu Impriću što se odazvao kao poduzetnikza društveno korisnu svrhu, za našu djecu koja su nam najvažnija i koja su naša budućnost i zbog Petrinje kao Grada Sporta. U trenucima kada su gimnastičari hitno morali napustiti donirani balon, najbrže rješenje je bilo smještaj u građevinu koja je u Vašem vlasništvu. Hvala Vam u ime svih Petrinjaca na Vašem doprinosu sportskom životu grada Petrinje.”

Direktor Sportske udruge Pigik Davor Imprić istaknuo je da je pola godine prošlo vrlo brzo te da ovim dodatkom produžuju rok na još šest mjeseci:

“Nisam znao da je Gimnastički klub vrlo, vrlo vrijedan, imaju puno djece. Radimo dobru stvar, vraćamo nešto zajednici. Mi poduzetnici trebali bismo tako razmišljati da moramo dati obol našoj djeci, da nisu po kafićima, da se bave sportom. Posebno gimnastika, ona je temelj svih sportova.”

Imprić je izrazio nadu da će klub samo rasti i biti sve bolji i bolji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime