PETRINJA: Gradonačelnik Dumbović potpisao Ugovore o stipendiranju studenata

U Velikoj vijećnici grada Petrinje održano je potpisivanje Ugovora za stipendiranje...

784

U Velikoj vijećnici grada Petrinje održano je potpisivanje Ugovora za stipendiranje. Dodijeljeno je ukupno 30 stipendija u mjesečnom iznosu od 700 kuna za razdoblje od 12 mjeseci. Ugovore je potpisao gradonačelnik grada Petrinje, Darinko Dumbović, koji je istaknuo kako grad neće štedjeti na studentima i djeci, te je otvoren natječaj za još 15 dodatnih stipendija.

“Izuzetno puno mladih, školovanih ljudi odlazi iz Domovine i to je ono što nam nije baš na ponos. Smatram da sve ono što ćemo mi, kao Grad, uložiti u vas, da će to biti nešto što će obvezati i jednu i drugu stranu. Mi kao Grad smo odlučili da još proširimo natječaj sa ovih 30 na još 15 stipendija. I rekao sam da neću ni u jednom trenutku štedjeti proračun i svoje najbliže suradnike kada su u pitanju studenti i naša djeca grada koja bi trebala dati jednu pozitivnu sinergiju za bolje sutra.”

Prijave za dodatnih 15 stipendija traju do 07. ožujka, a jedna od dobitnica stipendije je Nermina Hafizović, studentica 4. godine Menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

“Studiram u Zagrebu, na Ekonomskom fakultetu, smjer Menadžment i 4. sam godina. Dobila sam stipendiju i prošle godine, znači ovo mi je druga po redu. Uvijek mi dobro dođe zato što su nama studentima potrebna sredstva za različite troškove, što vezano za studiranje, knjige, džeparac i slično.” – zaključila je studentica.

[srizonfbalbum id=2467]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime