PETRINJA: Gradonačelnik Dumbović potpisao Ugovore o stipendiranju studenata

U Velikoj vijećnici grada Petrinje održano je potpisivanje Ugovora za stipendiranje...

357

U Velikoj vijećnici grada Petrinje održano je potpisivanje Ugovora za stipendiranje. Dodijeljeno je ukupno 30 stipendija u mjesečnom iznosu od 700 kuna za razdoblje od 12 mjeseci. Ugovore je potpisao gradonačelnik grada Petrinje, Darinko Dumbović, koji je istaknuo kako grad neće štedjeti na studentima i djeci, te je otvoren natječaj za još 15 dodatnih stipendija.

“Izuzetno puno mladih, školovanih ljudi odlazi iz Domovine i to je ono što nam nije baš na ponos. Smatram da sve ono što ćemo mi, kao Grad, uložiti u vas, da će to biti nešto što će obvezati i jednu i drugu stranu. Mi kao Grad smo odlučili da još proširimo natječaj sa ovih 30 na još 15 stipendija. I rekao sam da neću ni u jednom trenutku štedjeti proračun i svoje najbliže suradnike kada su u pitanju studenti i naša djeca grada koja bi trebala dati jednu pozitivnu sinergiju za bolje sutra.”

VEZANE VIJESTI
MALIŠANI DJEČJEG VRTIĆA „PETRINJČICA“ OBLIKOVALI GLINU NA RADIONICI KOD VALENTINA VALENTA

Prijave za dodatnih 15 stipendija traju do 07. ožujka, a jedna od dobitnica stipendije je Nermina Hafizović, studentica 4. godine Menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

“Studiram u Zagrebu, na Ekonomskom fakultetu, smjer Menadžment i 4. sam godina. Dobila sam stipendiju i prošle godine, znači ovo mi je druga po redu. Uvijek mi dobro dođe zato što su nama studentima potrebna sredstva za različite troškove, što vezano za studiranje, knjige, džeparac i slično.” – zaključila je studentica.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here