PETRINJA Muškarac izbo mladića (20) u kafiću, pa ga pištoljem tražio po ulici

1245

Petrinjska policija prijavila je za pokušaj ubojstva 56-godišnjeg muškarca koji se prošlog tjedna u kafiću sukobio s 20-godišnjim mladićem, a potom ga napao nožem i s repetiranim pištoljem tražio po petrinjskim ulicama gdje ga je uhitila policija.

Naime, muškarca se sumnjiči da je u četvrtak, 23. svibnja oko 20.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenim otišao do svog auta i uzeo nož te se vratio natrag i 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake.

Unatoč zadobivenim ozljedama oštećeni je savladao napadača i uzeo mu nož, a ovaj je izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio i to sa dva pištolja koja posjeduje na dozvolu te je jednoga od njih pred ugostiteljskim objektom repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti, ali kako ga u objektu nije našao autom ga je krenuo tražiti po Petrinji.

Njegovu potragu po petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici, koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje, kao i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.

Oštećenom 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane su teške tjelesne ozljede, a i osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.

On je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here