PETRINJA: Nasilnik razbijao i prijetio u ugostiteljskom objektu

Oko 21.15 sati ušao je u objekt i rukom razbio staklo na ekranu aparata za igre na sreću, nakon čega je ušao u prostor šanka...

652

U petak, 22. ožujka u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu u Ulici Matije Gupca u Petrinji, 38-godišnji muškarac je počinio tešku krađu, oštećenje tuđe stvari i prijetnju. Naime, on je oko 21.15 sati ušao u objekt i rukom razbio staklo na ekranu aparata za igre na sreću, nakon čega je ušao u prostor šanka, gdje se nalazila 37-godišnja djelatnica i samovoljno otvorio ladicu registar blagajne, te uzeo novac od utrška. Potom je djelatnici iz njene torbe uzeo novčanik i iz njega novac, nakon čega je na još jednom aparatu za igre nasilno otvorio ladicu i uzeo kovanice.

Izlaskom iz objekta udaljio se svojim automobilom, ali se vratio za desetak minuta i za šankom prišao 37-godišnjem vlasniku ugostiteljskog objekta, kojemu je prijetio, držeći u ruci komad stakla od čaše koju je prethodno razbio. Ukupna materijalna šteta koju je osumnjičeni počinio iznosi oko 6.249 kuna. Ubrzo je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime