VIDEO – PETRINJA: Odrađen dogovor o sklapanju ugovora za projektiranje, građenje i nadzor vodovodne i kanalizacijske mreže

837

Realizaciju projekta izgradnje vodovodne i kanalizacije mreže u Gradu Petrinji njegovi stanovnici već dugi niz godina s nestrpljenjem čekaju. Čini se kako bi navedeno uskoro mogli i dočekati.

Naime, u Maloj vijećnici Grada Petrinje odrađen je preliminarni dogovor o sklapanju ugovora nakon provedenog postupka Javne nabave za projektiranje, građenje i nadzor vodovodne i kanalizacijske mreže. Gradonačelnik Darinko Dumbović sastao se tako predstavnicima Hrvatskih voda, petrinjske Privrede te s predstavnicima tvrtki koje će biti uključene u navedene radove.

Nakon nekoliko godina pripreme, napokon se počelo odmotavati klupko i sada se ide u drugu fazu ovog EU projekta do kojeg nam je jako stalo, rekao je direktor Vodnogospodarskog odjela za srednju i donju Savu Hrvatskih voda.

VEZANE VIJESTI
VIDEO - Petrinja - 9 milijuna kuna vrijedni ugovori za nabavku 12 vozila i opreme

U ime izvođača radova govorio je direktor slovenske tvrtke Kolektor koling, koja je prošla u postupku Javne nabave, Tine Vadnal.

Danas nije potpisan ugovor o izgradnji isključivo zbog tehničkih poteškoća oko formiranja nove Vlade, rekao je direktor petrinjske Privrede Zlatko Medved.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović zahvalio je cjelokupnom timu koji radi na ovom projektu kojeg stanovnici Grada dugo očekuju.

Dumbović je na kraju poručio izvođačima radova da moraju živjeti za ovaj projekt kao što za Petrinju živi on sa svojim sugrađanima koji će, nadamo se, uskoro doživjeti i početak izgradnje vodovodne i kanalizacijske mreže u svom Gradu.

VEZANE VIJESTI
Hrvački spektakl u Petrinji

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here