PETRINJA Trojica mladića provaljivala i krala tijekom noći

Zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, teške krađe provaljivanjem i krađe, sve počinjeno u jednoj noći u Petrinji, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i dvojicom maloljetnika.

Njih se sumnjiči da su u večernjim satima u utorak, 21. listopada, na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića ušli u nezaključani osobni automobil sisačkih registracija, u kojem je bio ključ, te ga stavili u pogon i njime se vozili cijelu noć, da bi ga u neispravnom stanju ostavili u Željezničkoj ulici. Iz automobila su ukrali autoradio, koji je naknadno pronađen i vraćen odgovornoj osobi petrinjske udruge, u čijem je automobil vlasništvu.

Nadalje ih se sumnjiči da su te noći, 21./22. studenoga, na Trgu Petra Preradovića provalili u vanjski hladnjak kraj kioska, iz kojeg su ukrali više alkoholnih i bezalkoholnih pića. Tijekom provođenja kriminalističkih istraživanja dio ukradenih pića je pronađen i oduzet te će biti vraćen odgovornoj osobi kioska.

Zbog počinjenih kaznenih djela osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here