Petrinjske plesačice i plesači uspješno završili godinu

Plesači Petrinie izvrsni u Čakovcu

1044

Na posljednjem ovogodišnjem bodovnom turniru u Čakovcu plesačice i plesači Sportskog plesnog kluba Petrinia postigli su ponovno izvrsne rezultate i uspješno završili kalendarsku godinu.

Petrinjski klub i ovaj put je imao svoje predstavnike u pojedinačnim natjecanjima na početnoj i naprednoj kategoriji te kod sportskih plesnih parova.

Kod pojedinaca, u najmlađoj starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“, a na naprednoj razini te D2 kvalitativnoj kategoriji, Petra Baljak iz poluzavršnice plasirala se u završnicu i osvojila fantastična druga mjesta i ponijela srebrne medalje u obje discipline.
U „osnovcima“, također u pojedinačnom natjecanju, ali na početnoj razini izvrstan nastup imale su: Iva Križić osvojivši zlato u standardnim i srebro u latinsko-američkim plesovima te Vanesa Arlović srebro u obje discipline. U kategoriji „mlađa mladež“ Marta Glavica odnijela je srebro u standardnim i zlato u latinsko-američkim plesovima, a kod „starije mladeži“ Elena Stanešić okitila se zlatom u obje discipline.

Svoju izvrsnost ponovno su pokazali i sportski plesni par (SPP) Matija Baljak – Klara Autischer, starosna kategorija „mlađa mladež“ te visoka B kvalitativna kategorija, osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime