Petrinjski plesači izvrsni i na Prvenstvu RH

Plesači Petrinie postigli izvrsne rezultate i na Prvenstvu RH u latinsko-američkim plesovima

484

Prvenstvo Republike Hrvatske u latinsko-američkim plesovima održano je u Koprivnici i petrinjski plesači, članovi SPK „Petrinia“, i ovaj put pokazali su iznimno umijeće i postigli zavidne rezultate. Od 18 petrinjskih sportskih plesnih parova, njih 16 ušlo je u finale i od toga njih sedam osvojilo je i medalje.

U starosnoj kategoriji „mlađa mladež“ u konkurenciji od 14 sportskih plesnih parova, naslov viceprvaka ponijeli su SPP Mato Ostružnjak – Hana Sorić, broncom su se okitili SPP Karlo Ostružnjak – Karla Ivaštinović, četvrto mjesto osvojili su SPP Jan Hanić – Paula Mladić, peti su bili SPP Matija Baljak – Klara Autischer i šesti Martin Tomičić – Hanna Maria Ožbolt.

VEZANE VIJESTI
KK Zibel nastupio na Prvenstvu Hrvatske

U kategoriji „mladež“ od 11 sportskih plesnih parova naslov viceprvaka ponijeli su SPP David Ljevar – Marta Marki, treće mjesto i broncu osvojili su SPP Noa Hanić – Mia Savić i peti su bili SPP Antonio Pecigus – Lara Pecigus.

U „starijoj mladeži“, također, u iznimnoj konkurenciji od 11 sportskih plesnih parova, brončanom medaljom okitili su se SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, četvrti su bili SPP Lovro Peraković – Lea Stanić, šesti SPP Filip Franić – Vanesa Augustić i deseto mjesto osvojili su SPP Ivan Bušić – Karla Šantić.

VEZANE VIJESTI
Stjepan Sviben viceprvak Hrvatske

Svoje predstavnike Petrinjci su imali i u kategoriji odraslih, gdje je nastupilo četiri petrinjska sportska plesna para , te su u konkureniciji od 20 parova postigli odlične rezultate: 5. mjesto osvojili su SPP Filip Pelko – Nika Jelić, 8. su bili SPP Marko Šapina – Anja Alispahić, 9. Vlado Kopčić – Iva Hanžeković i 15. mjesto osvojili su Filip Špalj – Bruna Žukina.

Petrinjski veterani također su se okitili medaljama na ovom državnom prvenstvu, te su se u kategoriji „veterani 1“ broncu ponijeli SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak, dok su SPP Davor Jambriško – Renata Hartman u kategoriji „veterani 3“ osvojili 2. mjesto i naslov viceprvaka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA<br />
<br />
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
VEZANE VIJESTI
NOVA ZVIJEZDA: Poslušajte kako pjeva Twinkie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here