Petrinjski plesači izvrsni na turnirima u Sarajevu i Zagrebu

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia nastupili na međunarodnom i domaćem turniru

85

Protekla dva vikenda bila su vrlo uspješna za petrinjske plesačice i plesače.

Članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, dane 12. i 13. studenoga sudjelovali su na međunarodnom turniru Sarajevo dance festival 2022., u Sarajevu, BiH, gdje su nastupili uz plesačice i plesače iz 20-ak zemalja te postigli izvrsne rezultate.
Kod pojedinaca, Anes Marković, u kategoriji „osnovci“ (juniori II), „D2“ kvalitativna kategorija, pobijedila je u obje discipline i ponijela zlatnu medalju i u latinsko-američkim i standardnim plesovima.

Ponovno su petrinjski veterani SPP (sportski plesni par) Tihomir Baljak – Silvana Baljak, „veterani II“, „C“ kvalit.kat., bili najbolji u svojoj kategoriji i to u obje discipline i, također, osvajaju dvije zlatne medalje.

Proteklu subotu, 19. studenoga petrinjski plesačice i plesači natjecali su se na bodovnom turniru u Zagrebu, gdje su također postigli odlične rezultate.

U najmlađoj starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“ Una Grbeša, pojedinci, „D1“ kat., odličnim nastupom osigurala je drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima te treće mjesto i brončanu medalju u standardnim plesovima.

U kategoriji „osnovci“ „D1“ Sunčica Turković, također je bila odlična u obje discipline te je u standardnim plesovima osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a u latinsko-američkim plesovima odlično 4. mjesto. U istoj starosnoj kategoriji, ali u „D2“ kvalitativnoj, svoju izvrsnost ponovno je potvrdila Anes Marković osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

U „veteranima II“ i nadalje prva mjesta osvajaju SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak i vratili su se sa zlatnim medaljama i u latinsko-američkim i u standardnim plesovima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime