Petrinjski plesači uspješni i u Italiji i u Zagrebu

1105

Protekli vikend bio je vrlo uspješan za sportske plesne parove SPK „Petrinia“. Jedan dio parova natjecao se u Italiji, Budrio, na međunarodnom natjecanju „WDSF Bologna Open“, a jedan u Zagrebu na bodovnom turniru „Zagreb Dance Grand Prix“.


U Italiji izvrstan rezultat postigli su SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova u starosnoj kategoriji „youth“ – starija mladež, gdje su se i ovaj put popeli na najviše postolje osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju u standardnim plesovima. U latinsko-američkim plesovima zauzeli su 7.mjesto. Medaljom brončanog sjaja u latinsko-američki plesovima okitili su se izvrsni Jakov Bjelac – Magdalena Vidas u kategoriji junior II, dok su nadomak medalje ostali Roko Šustić – Marta Marki u juniorima I osvojivši 4. mjesto u standardnim i 7. mjesto u latinsko-američkim plesovima.
U kategoriji odraslih SPP Artur Posedkin – Nina Tuksar osvojili su odlično 15. mjesto u latinsko-američkim plesovima u konkurenciji od čak 53 sportsko plesna para.

Izuzetno uspješan bio je i nastup petrinjski plesača na turniru u Zagrebu, na kojem su SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas nastupili došavši izravno iz Italije. Naporan put nije umanjio njihovu izvrsnost te su ponovno dokazali da su najbolji u svojoj starosnoj kategoriji osvojivši prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline. Ponovno su, također, bili vrlo uspješni i najmlađi petrinjski plesači Matija Baljak – Klara Autischer, koji su se okitili zlatnom medaljom u standardnim, a brončanom u latinsko-američkim plesovima.
U najjačoj starosnoj kategoriji – odrasli – nastupili su SPP Marko Šapina – Anja Alispahić i odličnim nastupom u završnici zauzeli visoko 5. mjesto.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime