Pijan pokušao utjerati dug pa ozlijedio oca i sina

Sisačko-moslavačka policija je priopćila kako je nasilnika kaznenog prijavila zbog pokušaja protupravne naplate, oštećenje tuđe stvari i nanošenja tjelesnih ozljeda

328
Pixabay - Ilustracija

Uhićen je 50-godišnjak koji je pijan (2.53 promila) navodni dug od 400 kuna silom pokušao utjerati od 54-godišnjaka u mjestu Gornja Jelenska kod Popovače, pri čemu je ozlijedio njega i njegova maloljetnog sina.

Sisačko-moslavačka policija danas je priopćila kako je nasilnika kaznenog prijavila zbog pokušaja protupravne naplate, oštećenje tuđe stvari i nanošenja tjelesnih ozljeda.

Osumnjičen je da je u utorak pod utjecajem alkohola, a s ciljem naplate prethodno nastalog duga od 400 kuna, ušao u kuću 54-godišnjaka, nogom udario i oštetio mu vrata sobe te ga verbalno, a potom i fizički napao. Zatim je fizički napao i njegovog maloljetnog sina, razbivši mu mobitel.

VEZANE VIJESTI
Policija danas pojačano kontrolira vozače

Policija je nasilnika uhitila i kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu.

Još jedan slučaj utjerivanja duga u Mošćenici

Policija je izvijestila i o još jednom slučaju protupravne naplate, koju su u Mošćenici nad 40-godišnjakinjom i 19-godišnjakom zbog naplate navodnog duga od 500 eura uz prijetnju smrću počinili 58-godišnjak i 36-godišnjakinja iz Siska.

I ovo nedjelo dogodilo se u utorak, kada su spomenutih dvoje ‘utjerivača’ ušli u dvorište oštećenih, te im zaprijetili smrću ako im ne vrate dug. Oboje su kazneno prijavljeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here