Pijani vozači na prometnicama – Glina, Sisak, Popovača

104

Policijski službenici PU sisačko-moslavačke izvijestili su kako su tijekom jučerašnjeg dana zaustavili trojicu alkoholiziranih vozača:

Jučer, 21. svibnja, oko 12.15 sati, u mjestu Gornja Bučica na glinskom području, policijski službenici su zaustavili neregistrirani traktor kojim je upravljao 53-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,41 promila i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Istoga dana, oko 23.10 sati, u Ulici Nikole Mikca u Sisku, policijski službenici su zaustavili neregistrirani i neosigurani moped, kojim je upravljao 50-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,67 promila, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

VEZANE VIJESTI
KUTINA Pijan (28) vozio neregistrirani auto na kojeg je stavio nepripadajuće tablice

Danas, 22. svibnja, oko jedan sat iza ponoći, u Zagrebačkoj ulici u Popovači, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo koprivničkih registracija kojim je upravljao 25-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 1,78 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here