PISMO JEDNE PROSTITUTKE PREVARENIM SUPRUGAMA

1754

Prostitutke, odnosno seksualne radnice, često su predstavljane kao razaračice brakova. S jedne strane sasvim opravdano, a s druge  pomalo licemjerno, barem tako tvrdi jedna prostitutka koja je  odlučila s javnošću podijeliti svoju stranu priče, tako što je napisala pismo obraćajući se prevarenim suprugama. Pismo prenosimo u cijelosti;

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da je vjerojatno da će te suprug prevariti s prostitutkom. Znam to jer sam i sama prostitutka, a klijenata nam ne nedostaje. Dapače.

Pomislila si ‘Glupost, moj suprug nikako, nikada! Drugi muževi možda, ali moj sigurno ne!’ Imate djecu, skladan brak, čak i pristojan seksualni život. Nekad odvedete djecu baki i onda uzmete vikend za sebe i uživate jedno u drugome? Ukratko imate idiličan brak?

Dajte da vas pitam, kada ste se zadnji put seksali 3 puta na tjedan? Kada se zadnji put potužio na manjak ‘aktivnosti’ u krevetu? Ne mislite li da je uzbuđenje potražio negdje drugdje, možda kod mene?

Dobra vijest je da, ukoliko je došao potražiti kod mene ono što mu nedostaje kod kuće, da i dalje želi biti s tobom u braku. Bira zamjensko riješenje da na najbezopasniji način zadovolji svoje potrebe. Zamisli da je u pitanju tvoja najbolja prijateljica, kolegica s posla, susjeda, dadilja? Mogla bih nastaviti, ali shvaćaš što želim reći.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam; moje vrijeme, pažnja i seksualnosti mjere se u satima, nakon čega je on posve tvoj. Što je najvažnije, ja ga ne volim, niti se potajno nadam da će se rastati od tebe kako bi bio sa mnom. Ne šaljem mu poruke u kasne noćne sate, ne odvajam ga od obitelji, djece, tebe. Stalo mi je do njega otprilike koliko i do konobara u kafiću.

Nisam prijetnja tvome braku, nakon što prođe pola sata ili sat koliko me plaća ne želim imati ništa niti sa njime, niti sa tobom.

Da, neki klijenti se zanesu i krenu s pričom o osjećajima, no takvih je malo budući da se zna kako je sve što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalateri obožavaju WC školjke?

Što god osjeća, proći će ga za 2 tjedna, jer je svjestan da je moj interes za njega uvjetovan novcem. Ako se i dogodi da se, kako djeca kažu, stvari zakompliciraju, on će uvijek imati kočnicu – ja previše koštam. Prema mom iskustvu, muškarci na seks troše samo onoliko koliko si mogu priuštiti. Ako tvoj muž treba seks svaka dva tjedna i može “ukrasti” iz vašeg budžeta 1000 dolara na mjesec, onda će posjećivati prostitutku koja toliko košta. Čak i da nabavi 400 tisuća dolara da kupi svo moje vrijeme, nadam se ćeš se razvesti od njega, jer je nesposoban za upravljanje novcem.

Što je sa spolno prenosivim bolestima?

Unatoč onome što vidiš u filmovima ili pročitaš u časopisima, mi smo zdravije i osvještenije od bilo koje prosječne tajnice.

Možda još uvijek misliš kako je bolje da tvoj suprug ne spava sa mnom, no pitati ću te još jednom – kada ste zadnji put imali odnos 3 puta tjedno?

Ne želim reći da je tvoj posao činiti ga sretnim, možda ti se ne da spavati s njim toliko često. Zaposlena si, radiš prekovremeno, iscrpljena dođeš s posla pa onda još moraš čistiti, kuhati, prati…  Ili te jednostavno više ne privlači… Razumijem te jer ne privlači niti mene. Upravo je u tome poanta. Ja sam tajni sastojak uspješnih brakova, jer dok god viđa mene, oboje dobivate ono što želite i koliko često želite. Na taj način možda dogurate i do 50. godišnjice braka! Nema na čemu!

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime