Pismo suprugovoj ljubavnici

4244

Jedna je žena iz New Yorka, nakon što je saznala da je suprug vara, napisala pismo njegovoj ljubavnici.

“Ostavila si svoju maskaru u autu mog muža. Smeđe boje, marke ‘Covergirl’. Ostavila si i nešto odjeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj grudnjak. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Grudnjak ti je smrdio na alkohol.

Moj muž je nedavno skinuo nekoliko kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i djecu, konačno je prestao piti. Kupio je novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš što? Ona velika lijepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posjedujem polovinu svega toga!

Nadam se da si svjesna što ćeš dobiti. Dobit ćeš sredovječnog muškarca, bez prebijene pare u džepu.

Ukoliko imaš djecu, a ja mislim da imaš, jer si jedne večeri kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila vrećicu punu sladoleda i slatkiša, namijenjenu djeci, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam vidjela da jede takve stvari, trebaš znati sljedeće:

On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala ići u narodnu kuhinju kako bih prehranila svoju djecu, zbog njegovih dugova. Sretno ti bilo s tim!

Moj ti je savjet, nemoj se udati za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo vjerovatno će opet početi piti, a njegov odnos prema novcu će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio.

Njegova rodbina će te mrziti, vjeruj mi, to je gomila čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati gomilu problema.

Ako si normalna osoba, shvatit ćeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je da te kresne, jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga vidiš kao posljednji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigdje, osim u propast.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime