Pod utjecajem alkohola izletjela s ceste i udarila u stablo

Pijana 24-godišnjakinja izgubila nadzor nad vozilom i udarila u stablo, putnik prevezen u bolnicu bez znakova života

7214
Foto: feral.news

U Kninu se u nedjelju, 20. listopada u rano jutro oko 1.25 dogodila teška prometna nesreća. U Ulici 4. gardijske brigade, 24-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola upravljala osobnim automobilom, izgubila nadzor nad vozilom te izletjela s ceste i udarila u stablo. Vozač i suvozač su izvan životne opasnosti dok je putnik prevezen u bolnicu bez znakova života, ali je uspješno reanimiran.

Foto: feral.news

Kako doznaje feral.news od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor, osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka je oko 1.25 radi neprilagođene brzine izletio i udario u stablo. Vozilom je upravljala 24-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola te će protiv nje biti podnijeta kaznena prijava.

Foto: feral.news

Najgore je prošao 28-godišnji putnik, potvrdila je ravnateljica opće i veteranske bolnice „Hrvatski Ponos“ Knin dr. Bitunjac. Dovezen je bez znakova života, ali je uspješno reanimiran. Dežurni anesteziolog dr. Smoje, zaprimio je unesrećenog te ga je uspješno reanimirao i donekle stabilizirao. Oko 13 sati je prebačen u KBC Split. Pretrpio je teške tjelesne ozlijede opasne po život gdje su vodeće ozlijede glave.

Kako neslužbeno doznaje feral.news, 28-godišnjak nije bio vezan te je od siline udarca ispao iz vozila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here