Pokušao ubiti Anju iz LJNS, na kraju nožem ubio bivšu

4787
22.03.2020., Vinkovci - Slakovci, U Selu Slakovci blizu Vukovara muskarac je ubio zenu hladnim oruzjem. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

U hladnokrvnom pohodu 56-godišnjeg Joze L. u nedjelju u obiteljskoj kući u Slakovcima kod Vinkovaca ubijena je 45-godišnjakinja, dok je njegova 36-godišnja nevjenčana supruga uspjela pobjeći kod susjeda i zvati policiju.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, 36-godišnja nevjenčana supruga Joze L. je Anja B., javnosti poznata po sudjelovanju u RTL-ovoj emisiji Ljubav je na selu.

Svađa u obiteljskoj kući u Slakovcima kod Vinkovaca završila je kobno po 45-godišnju ženu

Kako navodi DORH, hladnokrvnom ubojstvu i pokušaju ubojstva prethodila je svađa.

VEZANE VIJESTI
72-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 65-godišnjaka kod Obrovca

Naime, dan prije nemilog događaja, 21. ožujka, Jozo L. prijetio je svojoj nevjenčanoj supruzi Anji B. Dan kasnije, u nedjelju 22. ožujka, u posjet im je došla nesretna 45-godišnjakinja, koja je navodno prije bila u vezi s Jozom L., navode lokalni mediji. Javnosti nije poznat splet okolnosti koji je doveo do nove svađe, no nažalost poznat je rasplet događaja – alkoholizirani Jozo L. (2,60 g/kg) nožem je prijetio nevjenčanoj supruzi da će ju ubiti, u čemu ga je pokušala spriječiti 45-godišnjakinja. Nožem je potom usmrtio nesretnu ženu, uslijed čega je 36-godišnja Anja B. pobjegla kod susjeda i zvala policiju, navodi Index.hr.

VEZANE VIJESTI
STRAVA U SOLINU Muškarac preminuo od ubodnih rana, policija sumnjiči nevjenčanu suprugu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Županijsko državno odvjetništvo ispitalo je Jozu L. zbog osnovane sumnje u počinjenje tri kaznena djela – ubojstva, ubojstva u pokušaju te prijetnje. Sucu istrage Županijskog suda podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora za osumnjičenog zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te ponavljanja djela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here