Policajci posjetili pedijatriju i poklonili igračke

Poklonili su i pulsni oksimetar za djecu

90
Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, još jednom su pokazali svoju humanu stranu, te su jučer razveselili mališane na Odjelu za pedijatriju Opće bolnice „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

Foto: PU brodsko-posavska

U proteklom vremenu prikupljali su dječje igračake, društvene igre i druge zabavne materijale, koje su zajedno sa načelnikom policijske uprave i policijske postaje poklonili djeci, a kojima je potrebna naša najveća pažnja. Također je doniran i uređaj pulsni oksimetar za djecu. Dolazak policijskih službenika u bolnicu izmamio je osmijeh na licima najmlađih pacijenata, ali i medicinskog osoblja koji su također bili oduševljeni donacijom.

Foto: PU brodsko-posavska

Načelnik policijske uprave Antun Valić inače podržava ovakve aktivnosti policijskih službenika, te je ovom prigodom rekao da policijski službenici osim primarne zadaće zaštite života, prava, slobode i sigurnosti građana, imaju srce i za humana djela, te su uvijek na usluzi i spremni pomoći građanima.

Ispred Opće bolnice „dr. Josip Benčević“ obratio se rukovoditelj Odjela za pedijatriju, doktor Ivan Krajinović koji se zahvalio na donaciji, te s obzirom na to da su im ovakve donacije potrebne, rekao je: „Naši pacijenti su djeca i mladi. Trudimo se da im njihov boravak u bolnici prođe što ugodnije, a igračke ih opuštaju i pomažu da lakše prebrode medicinske pretrage i druge zahvate“.

Foto: PU brodsko-posavska

Doktor Mario Blekić pulmolog, nije krio svoje oduševljenje nakon što je primio u ruke pulsni oksimetar za djecu, uređaj koji će u svakodnevnom korištenju doprinijeti kvaliteti zdravstvene zaštite, te je ukratko i opisao kako uređaj radi i kakve su mu karakteristike.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime