Policija traga za počiniteljem koji je opljačkao poslovnicu na području Gline

346

U četvrtak, 25. srpnja u Glini je nepoznati počinitelj počinio kazneno djelo krađe. Naime, u glinskom trgovačkom centru ukrao je novac iz blagajničke kase. Za sada je zaprimljena kaznena prijava od odgovorne osobe, a za kradljivcem se traga.

Osim tog kaznenog djela, Sisačko-moslavačka policija u protekla 24 sata zabilježila je četiri kaznenih djela. Na prometnicama je zabilježene su dvije prometne nesreće i to na području Petrinje.

U jednoj prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama, jedna osoba (vozač bicikla) zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je u drugoj prometnoj nesreći nastala samo materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći vozač je pobjegao s mjesta događaja, koji je naknadno pronađen.

VEZANE VIJESTI
ZAGREB Nakon pljačke, nožem napao prolaznike

U mjestu Gornji Dobretin, Općina Dvor, u šumi je pronađena mina ručnog bacača M-57, koju je na mjesta pronalaska uništio policijski službenik protueksplozijske zaštite.

U četvrtak, 25. srpnja na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil Peugeot, srbijanskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 197 km/h upravljao 46-godišnji državljanin Srbije. Na licu mjesta mu je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području hrvatske u trajanju od mjesec dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here