Iz Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici za svoje su sugrađane povodom Valentinova osigurali mnoštvo prigodnog sadržaja, a kino ulaznice za romantičnu dramu “Do posljednjeg daha” moći ćete dobiti u pola cijene ako- poljubite bolju polovicu :)

Prigodni program započinje već danas, 13. veljače, romantičnim cabaretom “Noćas ću…” u izvedbi pijanista Olivera Beloševića te glumca Adama Končića.

Osjetit ćete kako Vas ovaj cabaret vodi u svijet ljubavi, radosti i sreće. Povedite sa sobom dragu osobu i pružit će Vam se trenutak romantičnog ugođaja. Trenutak?! Da, jer
vrijeme će proletjeti!

“Noćas ću…” se održava u dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati.

Ulaznice po cijeni od 20, 00 kuna možete kupiti već danas na blagajni Učilišta u Domu kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

POLJPCEM DO ULAZNICA

Romantičnu dramu “Do posljednjeg daha” sutra, 14. veljače, možete pogledati u paru po cijeni jedne ulaznice. ;) Jedino što trebate vi učiniti je da svoju ljubav dokažete romantičnim poljupcem na blagajni.💏

PREDAVANJE BRUNE ŠIMLEŠE

U povodu Valentinova iz Učilišta časte besplatnim ulazom na predavanje kolumnista, pisca i sociologa Brune Šimleše u utorak, 19. veljače, s početkom u 19.00 sati.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira zakon privlačnosti? – neka su od pitanja na koja će poznati sociolog pokušati dati odgovor.

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Kroz ovo predavanje i već uobičajenu komunikaciju s publikom predstavit će svoju najnoviju, devetu knjigu „Istine i laži o ljubavi“ u kojoj autor pokušava raskrinkati najčešće zablude o ljubavi.

Novost u POUVG su darovne kartice za filmske projekcije ili kazališne predstave!

Darovne kartice sjajan su poklon kojim možete iznenaditi svoje najdraže povodom Dana zaljubljenih 🙂 . Kupiti ih možete na info pultu u vrijednosti od 100 ili 200 kuna za filmove koji se prikazuju u Kinu Gorica ili u vrijednosti od 100, 200, 300 ili 400 kuna za kazališne predstave. Više pročitajte ovdje.

Foto: POU Velika Gorica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here