Iz Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici za svoje su sugrađane povodom Valentinova osigurali mnoštvo prigodnog sadržaja, a kino ulaznice za romantičnu dramu “Do posljednjeg daha” moći ćete dobiti u pola cijene ako- poljubite bolju polovicu 🙂

Prigodni program započinje već danas, 13. veljače, romantičnim cabaretom “Noćas ću…” u izvedbi pijanista Olivera Beloševića te glumca Adama Končića.

Osjetit ćete kako Vas ovaj cabaret vodi u svijet ljubavi, radosti i sreće. Povedite sa sobom dragu osobu i pružit će Vam se trenutak romantičnog ugođaja. Trenutak?! Da, jer
vrijeme će proletjeti!

Voliš kuhati?

“Noćas ću…” se održava u dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati.

Ulaznice po cijeni od 20, 00 kuna možete kupiti već danas na blagajni Učilišta u Domu kulture Galženica, Trg S. Radića 5.

VEZANE VIJESTI
Valentinovska humanitarna zabava za Sobu čuda

POLJPCEM DO ULAZNICA

Romantičnu dramu “Do posljednjeg daha” sutra, 14. veljače, možete pogledati u paru po cijeni jedne ulaznice. 😉 Jedino što trebate vi učiniti je da svoju ljubav dokažete romantičnim poljupcem na blagajni.💏

PREDAVANJE BRUNE ŠIMLEŠE

U povodu Valentinova iz Učilišta časte besplatnim ulazom na predavanje kolumnista, pisca i sociologa Brune Šimleše u utorak, 19. veljače, s početkom u 19.00 sati.

Koliko se muškarci i žene doista razlikuju? Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav? Kako stvoriti sretnu vezu? Kako doista funkcionira zakon privlačnosti? – neka su od pitanja na koja će poznati sociolog pokušati dati odgovor.

VEZANE VIJESTI
Halid Bešlić putem Radio Banovine traži svog izgubljenog prijatelja

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Kroz ovo predavanje i već uobičajenu komunikaciju s publikom predstavit će svoju najnoviju, devetu knjigu „Istine i laži o ljubavi“ u kojoj autor pokušava raskrinkati najčešće zablude o ljubavi.

Novost u POUVG su darovne kartice za filmske projekcije ili kazališne predstave!

Darovne kartice sjajan su poklon kojim možete iznenaditi svoje najdraže povodom Dana zaljubljenih 🙂 . Kupiti ih možete na info pultu u vrijednosti od 100 ili 200 kuna za filmove koji se prikazuju u Kinu Gorica ili u vrijednosti od 100, 200, 300 ili 400 kuna za kazališne predstave. Više pročitajte ovdje.

Foto: POU Velika Gorica

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here