U prigodi božićnih blagdana zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević zajedno je sa svojim suradnicima posjetio i prigodnim poklon paketima darovao štićenike Dječjeg doma Laduč.
Vujević je istaknuo kako su blagdani prigoda da se sjetimo onih kojima je naša pomoć najpotrebnija…
Dječji dom Laduč ustanova je socijalne skrbi koja kroz socijalne usluge zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima, te trudnice i majke s djecom. Dom pruža usluge i obiteljima djece, primarnim, udomiteljskim i posvojiteljskim, a djeluje u sklopu Dječjeg doma Zagreb.
Podružnica ima 18 zaposlenih od čega 12 stručnih radnika koji brinu o 31 štićeniku Doma.
Podružnicom rukovodi predstojnica mr.sc. Liliana Kalčić Galeković, koja ističe izuzetnu suradnju sa Zagrebačkom županijom…
VEZANE VIJESTI
Zagrebačka županija dobila regionalni centar kompetentnosti
Osigurati svakom djetetu uvjete za stabilan rast i razvoj, stjecanje znanja i vještina za samostalan život i njihovo ravnopravno uključivanje u zajednicu misija je zaposlenika Doma, koji vole reći kako sebe vide kao članove jedne velike obitelji.
Štićenici Dječjeg doma razveselili su se dobivenim poklonima, ali posebno najvažnijem – toploj riječi i zajedničkom druženju.
Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here