Potraga na sunjskom području: nepoznati počinitelj pokrao 49-godišnjaka

753

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u vremenu od 2. do 9. kolovoza, u mjestu Slovinci iz kuće 49-godišnjeg vlasnika ukrao bankovnu karticu te na bankomatima podigao novac.

Sisačko-moslavačka policija u protekla 24 sata zabilježila je šest kaznenih djela od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelj. Zabilježeno je pet krađa i jedno oštećenje tuđe stvari.

U navedenom razdoblju zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira za koja je prijavljeno šest počinitelja. Po dva narušavanja zabilježena su na području Siska i Novske. U tri slučaja prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom i u jednom slučaju vrijeđanjem ili omalovažavanjem policijskih službenika.

VEZANE VIJESTI
Pronađeni kradljivci mopeda u Sisku

U prometnoj nesreći na prometnicama sisačko-moslavačke županije tri su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je u pet nesreća nastala samo materijalna šteta. U nesrećama na području Novske i Gline vozači su pobjegli s mjesta događaja od kojih je jedan pronađen. Također u nesreći na području Gline kod vozača je utvrđena alkoholiziranost od 1,20 promila. U 24 sata na prometnicama se dogodilo ukupno šest prometnih nesreća.

U Nebojanu, na petrinjskom području, građanin je u rijeci Kupi pronašao ručnu kumulativnu minu koju je preuzeo policijski službenik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here