Potvrde polaznicima edukacije „Interpretatori hrvatske tradicijske kulture“

Čestitajući im na uspješno završenoj edukaciji, potvrde je polaznicima podijelio sisačko – moslavački župan Ivo Žinić

39
Sisačko - moslavačka županija

U turističkom objektu „Moslavačka priča“ u Maloj Ludini 23. lipnja svečano su dodijeljene potvrde polaznicima edukacije „Interpretatori hrvatske tradicijske kulture“.

Čestitajući im na uspješno završenoj edukaciji, potvrde je polaznicima podijelio sisačko – moslavački župan Ivo Žinić, uz kojeg je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec.

Sisačko – moslavačka županija

Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije u suradnji s visokim učilištem za komunikacije i turizam Edward Bernays provela je program edukacije za tridesetak interpretatora hrvatske tradicijske kulture. Cilj edukacije je bio naučiti kako koristiti održiv model za komunikaciju interpretaciju tradicijske baštine u kulturnom turizmu kroz upotrebu novih tehnologija u funkciji kreiranja doživljaja i interpretacije baštine u turističkoj destinaciji

Sam program izveden je kroz tri modula po tri tematske cjeline, sastojao se od teorijskog i praktičkog dijela, a proveden je u suradnji s Ansamblom narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“, Institutom za etnologiju i folkloristiku, Etnografskim muzejom u Zagrebu te Hrvatskom obrtničkom i gospodarskom komorom.

Izvor i Photo: Sisačko – moslavačka županija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here