Pozdravite se s ljetom, očekuje nas još veći pad temperature!

1014

Meteorolozi najavljuju u sljedećih par dana veliki pad temperatura.

Danas nas očekuje sunčano i vedro vrijeme, uz svježe jutro i mogućnost slabog mraza u djelovima Hrvatske. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16 °C, u unutrašnjosti Istre od 7 do 10 °C, a u gorju od 1 do 6 °C. Najviša poslijepodnevna od 20 do 24 °C, u gorju 14 do 16 °C.

Diljem Hrvatske u subotu, 21. rujna vrijeme će većinom biti stabilno. Jutarnja temperatura kretat će se od 12 do 17 stupnjeva, a poslijepodne od 21 do 25 celzijevih stupnjeva. Pretežno vedro i vjetrovito bit će i u unutrašnjosti Dalmacije, a i na srednjem i južnom Jadranu, uz umjereno valovito, na otvorenome i valovito more.

VEZANE VIJESTI
Stiže drastična promjena vremena

U nedjelju nas očekuje slično vrijeme ujutro i popodne. Tijekom dana bit će oblačnije, ponajviše u unutrašnjosti Istre, gdje do večeri već može pasti i malo kiše. Od ponedjeljka vjerojatno u većini unutrašnjosti promjenljivo oblačno, uz toplija jutra, ali i čestu kišu.

U ponedjeljak se očekuje vjetrovitije i oblačnije vrijeme s izraženijim pljuskovima i grmljavinom, najprije na sjevernom dijelu, zatim i drugdje. Idućeg tjedna vjerojatno će biti promjenljivo i relativno toplo, ali manje vjetrovito nego u ponedjeljak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here