PP VELIKA GORICA Mladić (21) uhvaćen s 1,91 promila u krvi pa prespavao u postaji

467

U vremenu od 29. ožujka do 01. travnja od 20,00 do 06,00 sati na području policijske postaje Velika Gorica, temeljem plana PU Zagrebačke, provedene su akcije „Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“, kojom prilikom je uvrđeno 16 ciljanih prekršaja i to dva prekršaja vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola i 14 prekršaja nepropisne brzine.

Vozačima koji su zatečeni pod utjecajem alkohola izdani su prekršajni nalozi, vozačka dozvola im je privremeno oduzeta i isključeni su iz prometa na 12 sati, dok je jedan vozač, koji je imao veću koncentraciju od 1,50 g/kg, smješten do 12 sati u posebne prostorije ove PP do otrežnjenja.

Najveća izmjerene koncentracija alkohola u organizmu:

–  Jučer u 05,30 sati kod Trga kralja Tomislava zaustavljen je mladić (21) s utvrđenom koncentracijom alkohola u organizmu od 1,91 g/kg. Službenici PP Velika Gorica na mjestu događaja izdali su mu Prekršajni nalog, oduzeli vozačku dozvolu na 12 sati te ga smjestili u posebnu prostoriju ove PP do otrežnjenja.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće (dvije s materijalnom štetom i dvije s ozlijeđenim osobama-lake tjelesne ozljede).

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here