Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i maloljetnikom zbog osnova sumnje da su počinili pet kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, od kojih su četiri u pokušaju.

Sumnja se da su 6. ožujka 2017. u Gornjem Stupniku, Pavlovićka, provalili u kuću iz koje su otuđili nakit u vrijednosti 10.000 kuna.

Također, sumnja se da su osumnjičeni od siječnja do 5. ožujka ove godine provalili u četiri obiteljske kuće na području Velike Gorice na način da su u dvije kuće zajedno ušli u unutrašnjost te se iz navedenih udaljili ništa ne otuđivši. U preostale dvije, 24-godišnjak je razgovorom privukao pažnju oštećenih dok je maloljetnik ulazio u unutrašnjost gdje je ispremetao stvari te kako nije pronalazio predmete pogodne za otuđenje (novac, nakit i drugo) odustao je od daljnje namjere te ništa ne otuđivši izašao van iz kuće, gdje se pridružio 24-godišnjaku s kojim se potom udaljio s mjesta događaja.

VEZANE VIJESTI
Krađe novca i zlata iz obiteljskih kuća

Policijski službenici su osumnjičene predali u zatvor u Osijeku, a posebno izvješće dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here