PP VELIKA GORICA: Provedba preventivno represivne akcije na kritičnim mjestima

U dane od 01.03. do 04.03.2019. godine provest će se preventivno represivna akcija - „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica...

195

U dane od 01.03. do 04.03.2019. godine (od petka do ponedjeljka), tijekom noćnih sati od 20.00 do 04.00 sata, provest će se preventivno represivna akcija – „Nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila“ na području Policijske postaje Velika Gorica.

Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, sa okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu.

Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača –  neupravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, pridržavanje brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i nekorištenje, za vrijeme upravljanja vozilom, mobilnog uređaja, jer nepoštivanje tih propisa je jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here