Sisački su se narodnjaci 9. prosinca na tržnicama Caprag i Kontroba tradicionalno družili s građanima dijeleći im paketiće božićne pšenice.

Predsjednica sisačkog HNS-a Adelina Ivković rekla je kako su ovakva druženja uvijek prigoda za popričati s ljudima, saznati njihove probleme i potrebe, ali i zaželjeti im svako dobro uoči blagdana.

„Kao i svake godine HNS Sisak provodi predblagdansko druženje sa Siščankama i Siščanima. To je već jedna tradicionalna akcija koju organiziramo s našim članicama i članovima, našim simpatizerima i svim ljudima dobre volje koji nam se žele pridružiti i zaželjeti našim sugrađanima svako dobro. Iza nas je jedna teška godina koja je na odmaku. Puno smo radili, nažalost naši rezultati, odnosno ono o čemu smo pričali, nisu prepoznati kod birača. Mislimo da smo malo bili među ljudima i ono u kojem smjeru će sada HNS ići je rad na terenu, rad s građanima, otvorena vrata za sva pitanja i sve probleme gdje ćemo svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem sigurno pridonijeti boljitku naše zajednice“, rekla je Ivković i dodala kako je ovo vrijeme kada ne treba puno politizirati, nego se uhvatiti posla i tražiti rezultate od svakog pojedinca.

 

„HNS se dokazao svojim radom i rezultatima u gradu Sisku. Čak i ova tržnica na kojem se sada nalazimo, ovaj prekrasni južni plato, ovo ozračje koje smo stvorili, najviše certificiranih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i niz drugih projekata rezultat su rada HNS-ovog tima. Želimo to osvijestiti kod ljudi, da imamo znanje, imamo mladi kadar i sigurno možemo napraviti puno bolje i puno više na dobrobit svih građanki i građana ovoga grada“, zaključila je Ivković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here