Predsjednik Milanović obišao požarište u trogirskom zaleđu

Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je požarište u trogirskom zaleđu te posjetio Vatrogasno operativno središte u Divuljama

177
Foto: Ured Predsjednika RH / Marko Beljan, HVZ

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković obišao je s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem požarište u Segetu Gornjem te ga izvijestio o stanju na terenu. U obilasku požarišta bili su i brigadir Robert Suntešić te zapovjednik Vatrogasne zajednice Splitsko-dalmatinske županije Ivan Kovačević.

„Vatrogasci danonoćno rade na gašenju i sanaciji požara, a nadljudskim snagama spriječeno je njegovo širenje. Možemo biti zadovoljni jer nema štete na objekima, a nitko od stanovništa kao niti od vatrogasaca nije ozlijeđen. Ostajemo na požarištu do daljnjega, na sanaciji terena“, kazao je zapovjednik Tucaković.

Foto: Ured Predsjednika RH / Marko Beljan, HVZ

U sklopu posjeta, predsjednik Milanović je obišao i Operativno vatrogasno zapovjedništvo Republike Hrvatske u Divuljama, a predstavnici vatrogasnog zapovjedništva i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvijestili su predsjednika o dosadašnjem angažmanu vatrogasaca i poduzetim aktivnostima na gašenju požara.

Predsjednik Milanović na kraju je izrazio zahvalu vatrogascima: „Dali ste maksimalan trud  u obuzdavanju vatrene stihije i hvala vam svima na požrtvovnosti i višednevnom trudu u obuzdavanju požara“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime