Prevrnuo se traktor s punom prikolicom maturanata koji slave Norijadu

Ozlijeđeno je osam maturanata

361
Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Traktor s prikolicom na kojoj su se nalazili maturanti koji slave Norijadu prevrnuo se u petak oko 10.40 sati na cesti Labin – Prtlog te je osmero maturanata lakše ozlijeđeno, potvrdio je Hini načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac

Istarski župan Boris Miletić poručio je da je izbjegnuta velika tragedija.

Načelnik Kozlevac potvrdio je da prema prvim informacijama, srećom, nitko nije ozbiljno ozlijeđen, te kako su na mjestu događaja policija, vatrogasci, liječničke službe te brojni građani.

Riječ je o skupini maturanata Srednje škole Mate Blažina iz Labina koji su nakon proslave posljednjeg dana škole iz Labina tradicionalno krenuli na proslavu u Prtlog te je u jednom trenutku na jednoj nizbrdici došlo do slijetanja, a time i prevrtanja prikolice.

“Tanka je nit između zabave i tragedije i zato oprez nije nikad na odmet. U ovom slučaju izbjegnuta je velika tragedija te se ovom prilikom zahvaljujem svim službama na terenu koje su promptno intervenirale. Ponavljam, srećom nitko nije teže stradao, a lakše ozlijeđenim maturantima želim što brži oporavak”, izjavio je istarski župan Boris Miletić za Hinu.

Policijski službenici su na terenu i obavljaju očevid nesreće.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime