Prezentacija rezultata rada po GiGa aplikaciji za djecu predškolskog uzrasta dječjih vrtića grada Novske

618
Izvor: SMŽ

U novootvorenom dječjem vrtiću “Stribor” u Novskoj u srijedu, 18. rujna održana je prezentacija rezultata godinu dana rada po GiGa aplikaciji za djecu predškolskog uzrasta dječjih vrtića grada Novske.

Izvor: SMŽ

Integrirani program GiGa digitalno-manualna aplikacija nastao je praćenjem potreba gimnazijalaca i rješavanjem uzroka problema s kojima su došli u školu. Integrirani program gimnazije Gaudeamus provodi se posljednjih 20 godina, a kroz njega je u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji prošlo više od 10 000 polaznika.

Zadaća programa je usvajanje ključnih kompetencija cjeloživotnog učenja: kako učiti, socijalnih i građanskih kompetencija, komunikacije na materinjem i stranom jeziku, poduzetničkih kompetencija te digitalnih kompetencija.

VEZANE VIJESTI
NOVSKA Zatvorska kazna recidivistu u prometu
Izvor: SMŽ

Svaka godina učenja u GiGa digitalno-manualnoj aplikaciji podijeljena je na sedam modula. Kroz sve module programa, igrajući se samostalno i u suradnji s odgojiteljem i ostatkom skupine u vrtiću, djeca usvajaju najvažnije modele rada i ponašanja koji su bitni za budući životni uspjeh.

Izvor: SMŽ

Prezentaciji rezultata nazočio je i zamjenik župana Roman Rosavec. Iskazao je zadovoljstvo viđenim, ocijenio program kvalitetnim i korisnim, kao i zanimljivim za moguće širenje vrtićima Sisačko-moslavačke županije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here