VIDEO – Prijem kod gradonačelnika kao još jedna potvrda uspjeha STK Mladost Petrinja

929

Fantastičnim omjerom pobjeda i poraza, ženska ekipa STK Mladost Petrinja ušla je u najviši rang natjecanja u Hrvatskoj. Tim povodom, gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović i njegov zamjenik Branimir Bešlić primili su vodstvo i članove kluba, kako bi im čestitali na uspjehu i zahvalili na promociji Petrinje u cjelini. Gradonačelnik Dumbović godinama prati petrinjski stolni tenis:

Sport je taj koji daje karakter osobi i s tim karakterom ćete živjeti uvijek, poručio im je Dumbović. Predsjednik kluba Milan Ramušćak zahvalio je na prijemu i na ustupljenom prostoru te upoznao gradonačelnika i njegove suradnike s nedavnim uspjesima:

Ovi vrhunski rezultati ne bi se mogli ostvariti bez gradonačelnikove pomoći, nadovezao se trener Mladosti Robert Ramušćak:

Ostane li podrška gradonačelnika na ovoj razini, klub će ostati tu gdje je, zaključio je Ramušćak. Dumbović im je pak obećao da se za prostor ne moraju brinuti i dok u konačnici ne riješe to pitanje, privremeno rješenje će im biti na raspolaganju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime