Prijem umirovljenika s lijepim sjećanjima i još ljepšim željama

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik primio umirovljene djelatnike petrinjske Gradske uprave

349

Da se umirovljeni djelatnici petrinjske Gradske uprave rado sjećaju svojih radnih dana, ali da i u Gradu još uvijek misle na njih, potvrdio je prijem koji je 11. prosinca u gradskoj vijećnici upravo za umirovljene djelatnike, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, organizirao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. Poručio im je kako su za svog radnog vijeka ostavili značajan trag u Gradskoj upravi, ali i čitavoj zajednici te kako im je želio još jednom na tome zahvaliti.

„Ostavili ste ustvari nešto prema čemu svaki čovjek i svaka buduća generacija koja dolazi mora imati poštovanje, moraju se uvijek prisjetiti i znati da je prije nas postajao netko tko je „udario temelje“, prvenstveno svojim radom. Vi ste ta generacija koja je obilježila niz godina rada koji može biti dobar primjer generacijama vaše obitelji i svima ostalima. Vi znate da sam uvijek bio izravan. Možda sam nekad prešao i granicu, ali to je tako u životu. Smatrao sam uvijek, kao zamjenik gradonačelnika i sada u drugom mandatu kao gradonačelnik, da smo mi uvijek na kraju obitelj“, kazao je Dumbović.

VEZANE VIJESTI
Petrinjčice trenirale za Olimpijadu na pomoćnom stadionu NK Mladosti

Gradonačelnik je dodao kako je, baš kao i u obitelji, bilo i problema i različitih mišljenja, no u konačnici je sve bilo za dobrobit njih osobno, Grada u kojem su radili i zajednice u kojoj žive. Pomoći su im spremni i sada, poručio je Dumbović, ponudivši da im financiraju izlet po njihovom izboru.

U neformalnom druženju isprepletenom upadicama, anegdotama i smijehom, gradonačelniku su se umirovljenici zahvalili na prijemu, neki i požalili kako sada u mirovini imaju više obveza nego kad su radili, a neki, koji nisu mogli doći, poslali su poruku po svojim bivšim kolegama, sve pozdravili i zahvalili na pozivu.

VEZANE VIJESTI
VIDEO - Od ove godine Tominje u Petrinji traje tri dana!

Gradonačelnik je umirovljenicima poželio da uživaju u svojim zasluženim mirovinama te zaželio blagoslovljen Božić i sretnu novu 2019. godinu njima i njihovim obiteljima.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here