Priključite se inicijativi za proglašenje Dana hrvatskih branitelja Grada Petrinje

Poziv svim hrvatskim braniteljima Grada Petrinje da sudjeluju u donošenju odluke o proglašenju Dana hrvatskih branitelja Grada Petrinje

38

Novoutemeljeni Odbor za hrvatske branitelje Domovinskog rata i udruge proistekle iz Domovinskog rata, koji od prošle godine djeluje kao stalno radno tijelo u sklopu Gradskog vijeća Grada Petrinje, potaknuo je inicijativu za proglašenjem Dana hrvatskih branitelja Grada Petrinje.

S obzirom na to da je rasprava o istom prijedlogu Odluke još uvijek u tijeku, namjera im je da što više branitelja i građana Grada Petrinje dobije informaciju o aktivnostima ovog Odbora.

Nadaju se kako će privući pozornost brojnih hrvatskih branitelja te ih pozivaju da im se jave u što većem broju i da se priključe raspravi putem svojih sugestija i komentara.

VEZANE VIJESTI
Sindikat i Matica umirovljenika traže dostavu mirovina poštom

“Kako je rasprava o Prijedlogu Odluke o proglašenju Dana hrvatskih branitelja Grada Petrinje još uvijek u tijeku, pozivamo sve hrvatske branitelje s područja Grada Petrinje da se putem poziva, poruka i društvenih mreža, svojim prijedlozima i komentarima, uključe u raspravu i time pridonesu da konačan prijedlog Odluke bude transparentan, objektivan i većini prihvatljiv. Svoje prijedloge, sugestije i komentare možete uputiti na broj mob. predsjednika Odbora 099/3885-­835 na e-mail adresu: ured.gradonacelnika@petrinja.hr ili na društvenoj mreži Facebook”, poručio je predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Domovinskog rata i udruge proistekle iz Domovinskog rata Miljenko Bušić.

VEZANE VIJESTI
Sindikat i Matica umirovljenika traže dostavu mirovina poštom

Tekst Poziva s obrazloženjem:

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here