Priznanja petrinjskim sportskim plesnim parovima

807

Sportski plesni parovi članovi Sportskog plesnog kluba „Petrinia“ čak u šest starosnih kategorija dobili su priznanja za najuspješnije sportske plesne parove u 2017. godini. Hrvatski sportski plesni savez na prvom turniru u novoj godini dodjeljuje priznanja najboljim SPP-ovima za proteklu godinu, te su od petrinjskih plesača priznanja za 2017. godinu dobili: u kategoriji Osnovci SPP Matija Baljak – Klara Autischer ST i LA plesovi, u kategoriji Mlađa mladež SPP David Ljevar – Aurora Ježovita ST plesovi, u kategoriji Mladež SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas ST i LA plesovi, u kategoriji Starija mladež SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova ST i LA plesovi, u kategoriji Veterani I SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak ST i LA plesovi i u kategoriji Veterani II SPP Davor Jambriško – Renata Hartman ST i LA plesovi.


Priznanja su dodijeljena tijekom prvog HSPS bodovnog turnira u 2018. godini održanog u Bjelovaru, na kojem su petrinjski plesači ponovno pokazali da pripadaju samom vrhu ovog najljepšeg dvoranskog sporta, te su ostvarili sljedeće rezultate: u kategoriji Osnovci, a „C“ kvallitativnoj kategoriji, SPP Matija Baljak – Klara Autischer 4. mjesto u standardnim i 5. mjesto u latinsko-američkim plesovima, nešto stariji, Mlađa mladež ,u kvalitativnoj „C“ kategoriji SPP David Ljevar – Aurora Ježovita osvojili su prva mjesta u obje discipline, što i ovaj put čine ali u visokoj „B“ kvalitativnoj kategoriji SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, koji ponovno potvrđuju svoju izvrsnost kao državni prvaci.


U kategoriji Starija mladež natjecala su se tri petrinjska SPP-a i to u „C“ kvalitativnoj SPP Ivan Bušić – Lara Mojsović koji osvajaju treća mjesta i brončane medalje u obje discipline, dok u visoko „B“ kvalitativnoj kategoriji SPP Lovro Peraković – Lea Stanić osvajaju prvo mjesto i zlatnu medalju u standardnim, dok drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima. U istoj kvalit. kategoriji SPP Filip Franić – Vanesa Augustić osvajaju 3. mjesto u standardnim i 4. u latinsko – američkim plesovima.


U kategoriji Odraslih nastupila su, također, dva petrinjska sportsko plesna para. Ponovno najbolji u standardnim plesovima i u visokoj „B“ kategoriji je SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova, dok srebrnu medalju osvajaju u latinsko – američkim plesoima. U istoj starosnoj, ali u „D3“ kvalitativnoj kategoriji, SPP Dorian Fran Koščec – Daria Jezdić osvajaju 2. mjesto u standardnim i 1. mjesto u latinsko-američkim plesovima.
Izvrsne rezultate postigli su i veterani SPK „Petrinia“ i to Veterani I, „D2“ kvalitativna kategorija, SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak osvajaju zlatna odličja u obje discipline, kao i kod Veterana III u „C“ kvalitativnoj kategoriji SPP Davor Jambriško – Renata Hartman.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime