Program za korisnike u povodu 35. obljetnice Doma za starije osobe Sisak

Dodatan sadržaj za pripadnike Zlatne dobi

79

U prostoru Doma za starije osobe Sisak održan je u ponedjeljak, 12. veljače program za korisnike u povodu 35. obljetnice Doma.

Dom za starije osobe Sisak svojih 35 godina napunit će u mjesecu svibnju, precizirala je ravnateljica Ružica Čakširan:

“ To su vrlo respektabilne godine, jer moram reći da tijekom tih godina je bilo puno ulaganja u ovaj Dom, naročito u proteklih nekoliko godina, zahvaljujući Sisacko-moslavačkoj županiji, mi smo uistinu obnovili Dom nakon potresa, ali smo se i proširili. Osim ovoga Doma u Sisku, gdje imamo 240 korisnika i 40 korisnika dnevnog boravka, 14 korisnika u Odjelu za demenciju, odnosno Alzheimer. Imamo i dislociranu jedinicu u Novskoj i sad po novom dislociranu jedinicu u Kutini gdje je zaista Kutina nakon dugog niza godina dobila također svoj Dom za 45 korisnika.”

Programu obilježavanja nazočio je i zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić:

“ Uz dodatnu skrb za naše starije osobe, naravno da radimo i na unaprjeđenju svih drugih aktivnosti za naše korisnike pa tako ovdje zahvaljujemo i Hrvatskoj lutriji na pripomoći i na organizaciji igara na sreću, u ovom slučaju Binga, za naše umirovljenike. S te strane prihvaćamo sve takve izvrsne manifestacije koje naši korisnici mogu pristupiti. Zahvaljujemo i ravnateljima naših ustanova, naših domova koji prihvaćaju takve ideje. Ta zlatna dob naših korisnika je dob koju trebamo upotpuniti različitim sadržajima, a ovo je upravo jedan od njih.”

Program za korisnike Doma za starije osobe Sisak organizirala je Hrvatska lutrija.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime