Kod Štrigove je pronađeno mrtvo tijelo mlađe muške osobe, a kako se doznaje riječ je o nestalom 15-godišnjaku za kojim se tragalo od subote.

Beživotno tijelo Davorina Štefulja pronađeno je oko 10.25 u predjelu zvanom “Šuma zelena” nedaleko naselja Stanetinec.

U tijeku je očevid nakon kojeg će se znati uzrok smrti.

Policija je ranije izvijestila kako je, nakon što je u ponedjeljak oko 18 sati zbog slabe vidljivosti prekinula potragu, s pripadnicima čakovečkog HGSS-a rano ujutro nastavila tragati za nestalim mladićem.

Policijski glasnogovornik Radovan Gačal rekao je kako se potraga proširila, pa se osim zadnje lokacije mobitela kod Nedelišća pretraživalo i mjesto prebivališta nestalog mladića. U akciju traženja uključili su se i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog dijela Međimurske županije te brojni volonteri.

Dojavu o nestanku 15-godišnjeg Davorina Štefulja međumurska policija je dobila u subotu, 26. studenoga, nakon što se mladić oko 14 sati udaljio od kuće u nepoznatom smjeru.

U pretrazi terena osim policijskih službenika i pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, uključili su se i članovi lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, kao i mnogi građani-volonteri.

Foto: pu međimurska

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime