Provale u obiteljske kuće

189

Od 3. do 21. prosinca u Donjem Krivaju u Voloderu, grad Popovača, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 50-godišnjaka te ukrao mesarski nož, jaknu i nekoliko boca vina. Oštećeni materijalnu štetu procjenjuje na oko 300 kuna, od njega je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe te se traga za provalnikom.

Traga se i za nepoznatim počiniteljem koji je od 7. do 21. prosinca u Dužici na lekeničkom području, provalio u obiteljsku kuću 58-godišnjeg muškarca i ukrao desetak raznih parfema, nakon čega je ušao u garažu gdje je na osobnom automobilu (oldtimeru) pokidao lajsne, razbio dva stakla i iz prtljažnika ukrao nekoliko kofera alata te razni drugi alat. Od oštećenog, koji materijalnu štetu procjenjuje na oko 30.000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Loading...
Mateja Feljan
Studentica Mateja Feljan rođena je 28. rujna 1991. godine i znatiželjna od djetinjstva s pisanjem prvih priča počela je još u osnovnoj školi. Pohađala je novinarsku grupu u kojoj se zaljubila u novinarstvo i na to gleda kao na preteču ‘pravom’ novinarskom poslu koji sada radi..

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here